Sunday, May 29

kerja yang sia2

Allah je yg taw betape penat aku usahakan bende 2 sem lepas.
even dgn bantuan orang ramai, thx la korang.. tapi 2 lah
sia2 je bende 2 semua..
aku baru je g check kat HEP
dye cakap, x terima ape2..
what da..
aish...
redha je lah kan..sem ni sume nye pending ke sem depan la jwbnye


pape p0wn..Alhamdulillah dengan ape yg aku da dapat..
dengan result n kolej..
terima kasih kat semua yg da tolong aku secara lngsung or x
demi Allah, aku x pena tpke nk bangga2 dgn ape yg aku dapat.
memadailah dengan Alhamdulillah..


still terkilan sbb ade yg x sempat tg0k kami adik beradik dapat jadi seperti sekarang ni..
hurmm..


n pade k0rang2..
aku da jd x kesah la sekarang
ik0t k0rang la keyh..
malas nk cite panjang..
lau x paham xpe..
aku mmg x kesah..
lau paham..bg0s sgt2
aku x penah nk pke aku bag0s sgt.
tapi lau k0 pke cam2..ape aku bole buat??
dengan tolong orang lain p0wn boleh membuatkan owg pke kite menunjuk2..
xpelah.. sem ni aku akn cube utk wat bodo je.
penat dah jadi camni.
penat dengan sikap aku sendiri..


tapi xpelah sahabat.
aku da pilih jalan aku sendiri
sekarang aku hanye mampu pandang dari ja0h..


*sesungguhnya, aku da terlalu penat untuk menarik tangan kau..
terima kasih untuk semuanya SAHABAT

No comments:

Post a Comment