Saturday, June 18

happy father's day daddy~~

heh.. seriously, I cant barely remember when da last time I wish it.
or, pena ke aku wish??
pena ke aku amek kesah sume bende2 tu??

teringat ayat2 terakhir dari arwah daddy..
*knape aku xpaham dari dulu??

berbanding2 adik beradik aku yg len, aku lah yg paling mewah berbelanje.
ape yg aku nk sume dapat..
mainan aku je dah ade 2 kotak besa..
daddy sgt jarang mara2 aku.
even aku da langar kedai dia pakai moto kapcai dia..
dia still x pukul aku.. n kalau bukan dia yg tarik moto tu sebelum aku kene langgar dgn lori kontena dulu, aku xkan ade sekarang.
aku pecahkan tingkap kerete dia pown, dia msih bole tersenyum kat aku.

ya Allah, aku sgt berharap dia bole melihat kami adik beradik masuk universiti..
tgok kami semua membesar.
hurm.

tu semua cerita 9 tahun lalu.
cerita budak yg belom kenal erti kehidupan.
aku masih terkilan, sampai hari ini..
sbb lambat paham, ape yg daddy mksudkan a day before...
:(

I wish I could see those smile again..
thx 4 everything daddy..




Al-Fatihah~~

3 comments:

  1. semoga arwah dicucuri rahmat..aminnn

    ReplyDelete
  2. yang pergi tetap pergi..
    kita yg hidup teruskan perjuangan dalam kehidupan...

    ReplyDelete
  3. mera : thx.. :)

    akk p0wn, thx jugak..
    :)

    ReplyDelete