Monday, June 13

KP - Seremban

puff..
seminggu suda p0wn berlalu.. berdebu2 belog ini.. haha
aku pown xtawu ape motif aku nk update belog ni, tapi nak cerita siket pasal perjalanan ke semban semalam.. hee :)

actly, mmg da lame aku plan nk g semban ni, since aku kat kampung lagi rasenye. nak sewa kereta n pegi ramai2
last2 pegi ngan budak bilik 2 orang n cik mimi.

so pagi2 tu aku p la amek kereta kat KP dengan sewa RM50 selama 12 jam (agak berbaloi la)
so 1 0rang pergi dan balik kene baya lbey kurang RM17.50
murah la tu kan :)

tapi kete kancil dye ni, adeyh.. sampai pagi tadi maseh rase sakit akibat bawak kereta tu. mcm xde spring je.
pape lah, kami p0wn sampai ke JJ semban k0l 11 pagi lbey k0wt..
aim pertama, carik seluar jeans sampai dapat..haha

aku da list kan da barang2 yg nk dibeli bagi mengelakkan pembaziran
1st - jeans
2nd - printer
3rd - seluar track
4th - kemeja
5th - perfume ADIDAS

so, kemeja je yg x berjaya dibeli sbb xde yg chantek.. sengal bto JJ tu.. heh

while jalan2 kt JJ tu, aku pown ajak la kanak2 ni men bowling dgn niat nak membuli mereka (mwa ha ha)

malu la, haha

then, pergi terminal 1 k0non2 nk tunggu si kecik teros. padahal, dye bwu je kat kepong sentral.. adeyh
carik2 printer n g JJ balik sbb nk pasang ink kat tepi printer 2 n cik mimi ni sebok nk mkn sushi bagai.. grrr
bau kedai :)

printer ni cost about RM179 secara keseluruhannya..
*utk bisnes.. haha

ape2 pown, terima kasih jugak kpd cik mimi yg telah teman aku beli seluae jeans aku.
even xdapat sebagai mana yg aku nak kan.. nak wat camner
:p

oke, seluar baru :D

then, balik dr JJ tr0s amek "adik2" aku n si kecik kat semban parade..
sampai UiTM lbey kurang kol 8 n lepak anjung jap b4 anta kete balik..
what a day..
ke esokannya sampai tghari x ley focus kat kelas sbb trlalu letih :(

5 comments:

  1. perfme adidas terbaik. hihi *tu je aku nk ckp. lalala

    ReplyDelete
  2. well , cik Mimi banyak berjasa hari ni . HAHAHA selekeh !

    ReplyDelete
  3. pain : ADIDAS ICE DIVE :)

    mimi : yela, bnyk la sgt kan.. :p

    ReplyDelete
  4. untong la ade bisnes.... lepas ni bole la belanje dak2 melang yang merempat nih.... hahahahaha

    ReplyDelete
  5. x macam bisnes membe kan.. ribu2
    :p

    ReplyDelete