Friday, January 20

untitled

sabar lah shahrin. 1 sem je lagi.
mcm mane terok aku kne b4 ni, ni 1st time aku rase bendera putih da naik.
sangat sedih dilabel macam tu. lagi2 dari orang yg sgt2 aku respect. xpelah abg, aku ni sampah je kat mate ko.
cam langau.
bile review balik hidup aku ni, dari dulu mmg selalu kene mcm ni. sebab attitude aku, mate aku, reaksi muke aku, cara aku jalan, cara aku tegur orang.. everything seems wrong.
tapi serius x sangke ko pun akan cakap camtu. hilang, terbang lah semuanye sekarang. no more respect. ko same je dgn orang lain. x rasional b4 bercakap, tp knpe ckp belakang? kalau aku bole ckp depan2, knpe x kau?
kalau maaf xcukup utk k, rsenye lepas ni aku kene sembah ko dulu, melutut n ckp kat semua orang yg aku ni orang yg paling x berguna dalam batch aku, pastu baru ko puas hati. *sigh


serius aku xpernah terpikir aku tersangat bagus dari orang lain, terlebih hebat dari orang lain, terlajak pandai dari orang lain. xpernah. ape yg aku ckp dgn niat nk memperbetulkan. kalau ko rase ko da betul dalam segala bidang, x payah masok U. teros g kerja dgn SPM ko. pandai sgt sampai x bole orang lain bagi pendapat. ya Allah :(

xpelah sahabat. aku dah pasrah. ko dgn aku dah tade pape, aku akan lepaskan semua yg aku pegang pasni. so dah xde pape pade aku, senang sikit ko nak jatuhkan aku pasni.
aku pun aman sikit x bekerja ngan ko. camtu kot.. *sedih sgt. xtahu knpe.
tujelah. xtawu nk cite kat sape. kat blog ni jela kalau nk cerite pun. blog yg x berpengunjung. dengan harapan aku igt harini. hari aku dijatuhkan sepenuhnya.

sabar eh sahabat.. 1 semester je lagi.pasni aku x ganngu ko n semua rakan2 ko. aku akan cube elakkan berjumpe dgn ko n semua perkara yg melibatkn ko n kawan2 ko yg x suke sgt ngan langau ni.


ya Allah, aku berlindung pada mu dari hati yg sedih, jiwa yg rapuh, dari segala tindakanku yg akan menyakitkan hati orang lain. Kau ampunilah dosa2ku ya Allah, Kau ampuni dosa2 mereka juga ya Allah.
permudahkan diriku sepanjang 1 semester di sini ya Allah. aminn :'(

24 comments:

  1. wat dunno jew . chill like always ok ? =)

    ReplyDelete
  2. miss tutetot : apekah name plek sgt.. haha :) tgh sabar la ni :)

    azlina aziz : i barely couldn't remember how to chill like always. x igt pernah ke.. hurm

    ReplyDelete
  3. hahaha...special name ni..kakakaa....

    ReplyDelete
  4. azlina aziz : i will :)
    btw, u la budak yg ckp kite sebaya tuh. kawan nurul kan? :P

    miss tutetot : sangat spesel.. haha :P

    ReplyDelete
  5. haha malu lew ingat balik mase tu .
    sory la, siyesly ta taw pon yg u dak part 4 .
    btw , my name is alina not azlina :)

    ReplyDelete
  6. biar apa org nk ckp, yg penting kita tetap kita... sabar je lah~ :-)

    ReplyDelete
  7. azlina aziz : alina eyh?? jap2
    alina aziz : okay, xtawu camne boleh salah bace, tulisan kat blog ni kot. + terdorong ngan name father u. cam dekat2. sory
    xde ape pun, i agak awet mude, so x heran lah. ha ha
    btw, dah bace blog u. be strong. sayang kalau abes camtu je.

    syazana : 1 orang mybe xpe. kalau berpuluh? beratus? hehe
    sabar la nih :)

    ReplyDelete
  8. haha awet muda ea? prasan jea:P
    maybe sbb u look familiar kott.
    btw, dah lame besabar :)

    ReplyDelete
  9. owh?? xpe. x kesah pon :P
    u ntah orang ke berape pulohratus yg ckp mcm tu. familiar sgt kah?? grr
    x suruh sabar. suruh kuat. sbb bile kite kuat. kite akan jadi kuatlah. haha
    sbb kuat lagi kuat dari sabar. paham?? :P

    ReplyDelete
  10. zzzzz xD
    bgge lettew muke dy familiar.
    btw, ayat mcam k*l**g haha :P
    err cane na jadi kuat lolz?

    ReplyDelete
  11. pehal lak bangge. x seronok kot. dah hilang identiti.
    keling?? grr
    care nk kuat bagi lelaki ialah makan ayam + angkat berat = badan ketul2
    pmpn minum anlene je. simple :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay , tenx for the advice .
      memang 'sangat bergune' lolz XD

      Delete
  12. emm , na tnye something leyh ta ?

    ReplyDelete
  13. na tanye laa ni, tadi adew orang gile tetibe dtg n sepak meja. kenal ta dak ue ? XD

    ReplyDelete
  14. ciss.. haha. tersepak oke.
    tnye ape dik??

    ReplyDelete
  15. tadew papew la bang oii.
    da settle kott benda yg na ditanye tuh.
    huhu

    ReplyDelete
  16. hmm sama je kite..org ckp qie klo pndg tu mcm x puas ati je pdhl dlm kepala otak x pk sal dy lgsg pon.ramai slh fhm dgn pndgn ni.hahah.pastu muka nak masam je kan..dah klo mmg dr kecik cmtu nk wat cmne..itupon jd mslh.pelik.haha.btw.b strong! :D slmt bpose..nti ry nk duit ry.haha xmasal!!

    ReplyDelete
  17. tu lah qie. nk wat camne. heh
    duit raye??
    =.='

    ReplyDelete