Tuesday, July 17

hey2, updated sudah :D

assalamualaikum.

ntah la, x tawu nk update blog nih since bulan 2 lepas. xde mood langsung nk taip2 ni.
xpelah.

hidup boleh bagi kita 100% kepuasan, begitu juga sebaliknya. sebagaimana roda tu berputar, begitu jualah kehidupan kita.. ceh2, berfalsafah.

so mcm2 yg aku da lalui sepanjang semester lepas dan sem baru yg bermula ni.

abg aku yg 2nd bertunang bulan satu n bernikah mse bulan 5.
abg aku yg 3rd bertunang gak mse bulan 1 n bernikah awal depan kot. same lah mcm kakak aku, da bertunang n mybe same majlis dengan abg aku yg 3rd tuh.
ape kaitan ngan aku? hepi la tgok sume abg n kak aku bakal mendirikan masjid n dah pon.
aku?? lambat lagi la bro. pfffttt !

sem lepas jugak my mummy g umrah. sonok tgok budak2 baye aku pon da pegi sane. so insyaAllah suatu hari nanti aku pon akan ke sane. aminn


ni mase abg aku betunang lah. NZRI RASIDI
ni pulak mase aku betunang lah.. SHAHRIN AZHAR RASIDI.. keh3

ini mase abg aku yg bertunang. SHAHRUL ANUAR RASIDI

 ni pon mase ayoi betunang..

 ni mase hantar mak aku p umrah. berlatar belakangkan masjid KLIA

adek badek lelaki aku :D

B O N D I N G

 :')

C A N D I D

kebetulan je ter pose mcm ni.. bukan suke2 oke :P
mse abg aku yg NZRI RASIDI kawen. kat sg isap kuantan

 ni lah depa suami isteri :)

ni pulak sepupu aku, mcm xde motif je. haha
akk nora :)

ni mase kenduri kat kampung. baek x aku snap pic nih??
:D

bajet2 la lu bro :P

rse mcm ade petanda baek, kebetulan pokok pelam kat umah aku tu ade 2 tangkai utk menyambut pengantin. pon pakai baju hijau =.='

: )



 wane yg same ngan sawah padi.. haha.. tp nice :)
ni pulak sepupu aku. ape name dia pon aku x tawu. bnyk sgt sepupu T_T

ni pulak mase kakak aku betunang. RINA RASIDI


ntah la. sume nye betunang n kawen.. haha
xpe lah. bnyk sikit ank buah nanti.. so far baru ade 2 orang :)
AIN NUR RASYIQAH
AIN NUR RAUDAH

so benda2 buruk tolak tepi jelah. pointer aku, perangai orang yg pelek2. bia lah depa. depa kacau aku. aku x kacau depa. lame2 penat lah orang. kan kawan
so semester ni kne dekan jugak. kalau x abes la CGPA aku.

nk cite subjek2 sem ni mmg taff2. land survey, farm management. pening pale. tapi kalau study awal2 insyaAllah boleh. Malaysia boleh la wei.

lastly jaket hitam aku hilang. perh. mmg ramai yg x puas hati dgn jaket tu. xpe lah. dah hilang pon. suke la korang kan?? heh

tgu la aku beli yg baru.
oke lah, sekian dahulu. tgu la bpe bulan lg, t aku update lah :)
#x sabar nak berpuasa :D

2 comments:

  1. kawin nati jgn lupa jemput ! :) sekampung ngan azam rosli kannn, hee :)

    ReplyDelete
  2. aah, sapekah gerangan little merah ini??

    ReplyDelete