Wednesday, August 29

long commitment :)

019 - _ 1_1710
019 - _ 1_1710

ade yg cakap, ko buat mcm ni mcm kekal lame je.
*cett

aku xperlu kata2 semangat ko pon utk ckp ape yg aku buat ni betul atau x.

utk awak, gudluck sambung degree kat UiTM Jengka. even awak dapat sambung dulu kan.. haha

proud of u. love u. miss u

tke good care :')

*kalau ade rezeki, jumpe lah kita kat sane. sambong degree same2. kalau x. tunggu lah 6 taon lagi. insyaAllah dok umah same2.. wakaka :')

Thursday, August 16

kampung halaman

before n after.
nothing much.










nice jugak.. haha
LOL

Tuesday, August 14

Salamat Bahari Raya

Uyuh mahadang sampai taguring
Hayam jagau dimasak cabai
Umak takurihing ayah takujihing
Anak cucu bulikan baimbai
Bejarau kakanakan babukah bukahan
Tasipak wadai ulahan paninian
Marista angahnya lawas kadak tahagaan
Dan sanak kulaan sama2 barilaan


Tulak ka kadai tahaga kulaan,
Bertapeh hanyar kada bagigi,
Jom pang kita barilaan,
Kulukok kada tahaga lagik.

Pergi ke kedai jumpa saudara
Berkain lusuh tiada bergigi
Mari kita bermaaf-maafan
Mungkin tidak berjumpa lagi.





Thursday, August 2

jarak jauh



dah lebih setengah tahun x jumpe. agak lame lah tu. kesian kat gadis.. n kesian kat aku jugak. tp nk buat mcm mane. dah tersurat mcm tu, redha jela.
xde nk post ape pon. saje nak share2 pic2 yg aku google :')

kadang2 aku bersyukur sbb dapat gadis jauh2, kadang2 terseksa jugak. ntah la. xtau nk describe mcm mane. mybe care ni boleh jage hubungan kita supaya x terlalu bnyk buat dosa. mybe.
xpe lah awak. 3G kan ade. even sgt kadang2, jadilah daripada xde langsung :')
sobsob

tau x mcm mane nk describe nih??

yap, truestory 

haha

hahaha, mcm kite kan :')