Sunday, January 20

tak selari?

assalamualaikum :)

recently aku banyak terfikir tentang apa yang aku cakapkan mungkin tak selari dengan apa yang badan aku buat, tangan aku react, mimik muka dan sebagainya.

maybe aku tengah pening kepala, macam mana nak balik UiTM nanti bila RECTOR CUP dah start. yeah, Closed Badminton Tournament Rector Cup!!

aku teringin sangat untuk main buat kali terakhir as UiTM NS student. bukan ada apa pon, tapi entah. terasa sangat hendak bermain di kejohanan tu. haha

aku maybe cakap aku tak suka pasal pengurusan ni, meeting ni. but bila ada ajk lama contact, tanya aku macam mana nak uruskan event ni. cepat je aku taip IM facebook tu. the feeling yang aku rasa yang aku boleh buat benda tu. entah

maybe sebab aku dan geng2 lama yang uruskan benda tu dulu. rasa seronok and rugi bila tak dapat join lagi. rindu kah ini? LOL

cakap tak suka, malas, tapi bila diminta tolong, cepat je nak tolong. nampak tak? tak selari kan? sigh

and dulu masa penganjuran buat pertama kali, aku rasa seronok. sangat. lagi2 bila menang piala besar tu untuk team ladang. fakulti ladang. mungkin tu benda terbaik yang pernah terjadi semasa aku belajar di UiTM NS ni :)

so untuk AJK baru yang handle rector cup ni. I wish U all the best. feel free to ask me anything. kalau aku boleh tolong insyaAllah aku akan tolong sedaya upaya.

good luck fellas. insyaAllah aku akan join kalau diberi kesempatan ;)

team AJK lama. miss u guys :')

pingat2

aku tak paham kenapa muka mohsein macam tu. haha

ehem2

dengan miss diana, the best lecturer I ever had merangkap Penasihat kelab

ni lah piala tu. mingkin aku rindu kau piala. haha

:')


2 comments:

  1. InsyaAllah, diorg akan buat yang terbaik, semalam kelam kibut jugak dengan bajet, lucky I found out something, and kitorg sit down sama2 and settel everything last night. Alhamdulillah. Anyway, keep on praying for the success of Badminton Club :) Amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. tulah, tadi syuhaibah tanya pasal budget. sepatutnya dah terlebih cukup dah tu. maybe sebab dua harikan. tapi still cukup. insyaAllah :)

      Delete